Otevření projektu

Při otevření projektu je obnovena celá pracovní plocha systému GROMA, tj. jsou otevřena všechna okna, která byla otevřena při předchozím uzavírání projektu.

Do projektu se společně se seznamem souborů ukládá i část nastavení systému GROMA, můžete tedy mít různá nastavení pro různé zakázky. Jedná se o tato nastavení:

Do projektu se ukládá i seznam naposledy otevřených souborů, který je dostupný v nabídce Soubor.